Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ - GREENWAYS ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Η εταιρεία ξεκίνησε ως τοπικό οικογενειακό Πρακτορείο Ενοικίασης Αυτοκινήτων στην πόλη του Ρεθύμνου, αφοσιωμένο στο να παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες στους πελάτες του και ταυτόχρονα να προσφέρει τις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Παράλληλα, η εταιρεία επέκτεινε τον στόλο της και τους σταθμούς ενοικίασης σε όλη την Κρήτη. (Σήμερα) Η Greenways Α.Ε. είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο νησί και παρέχει ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε όλα τα αεροδρόμια, τα λιμάνια, τα ξενοδοχεία και τα κέντρα των πόλεων σε όλη την Κρήτη, ακολουθώντας πάντα τις αρχές για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της στην καλύτερη δυνατή τιμή. Η Greenways Α.Ε. σας παρέχει έναν ευρύ στόλο νέων αυτοκινήτων (23 διαφορετικά μοντέλα). Από μικρά οικονομικά οχήματα μέχρι Τζιπ 4x4, Κάμπριο, Αυτόματα και Πολυτελή αυτοκίνητα. Ο στόλος της εταιρείας περιλαμβάνει 300 νέα οχήματα.

Το τμήμα ταξιδιωτικών υπηρεσιών μας έχει πολλές και ποικίλες προτάσεις για διαμονή σε όλη την Κρήτη, από παραδοσιακές κατοικίες έως μοντέρνες βίλες με πισίνες και από συγκροτήματα στούντιο/διαμερισμάτων μέχρι ξενοδοχεία της πόλης.

Αν έχετε ονειρευτεί τις διακοπές σας κάτω από τον κρητικό χρυσαφένιο ήλιο μένοντας σε ένα παραδοσιακό ορεινό χωριό με γείτονες τους ντόπιους κατοίκους ή σε ένα μέρος κοντά στην καταγάλανη θάλασσα, τότε η Greenways μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα.

Ως τοπικός ταξιδιωτικός πράκτορας με εξαιρετικές διασυνδέσεις με βίλες/διαμερίσματα/ξενοδοχεία οπουδήποτε στην Κρήτη, προσφέρουμε εξατομικευμένα πακέτα και δημιουργικές ιδέες, όπως διαμονή και ενοικίαση αυτοκινήτου ή μεταφορές με επιστροφή για πελάτες με υψηλές απαιτήσεις, σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Η Greenways διοργανώνει επίσης ξεναγήσεις με μοτοσικλέτες και αυτοκίνητα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματά μας, επισκεφθείτε τις σχετικές σελίδες περιηγήσεων με κινητήρα.

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων σε όλη την Κρήτη. Παράδοση οχημάτων από και προς το αεροδρόμιο του Ηρακλείου-Χανίων.

https://www.livechatalternative.com/