ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΟΥΔΑΣ ΧΑΝΙΑ

Η Greenways παρέχει αξιόπιστες υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων στο Αεροδρόμιο των Χανίων «Ιωάννης Δασκαλογιάννης».

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Χανίων «Ιωάννης Δασκαλογιάννης» είναι ένα διεθνές αεροδρόμιο που βρίσκεται κοντά στον κόλπο της Σούδας στη χερσόνησο του Ακρωτηρίου στην Κρήτη και εξυπηρετεί την περιοχή των Χανίων. Το αεροδρόμιο της Σούδας απέχει 14 χλμ από το κέντρο της πόλης των Χανίων. Η περιοχή των Χανίων είναι ένας μοναδικός προορισμός που συνδυάζει την παράδοση και τον σύγχρονο τρόπο ζωής.

Ξεχάστε τον κόπο και το άγχος να βρείτε μέσο μεταφοράς προς το ξενοδοχείο σας την τελευταία στιγμή. Κάντε κράτηση με την Greenways και κατά την άφιξή σας στο Αεροδρόμιο των Χανίων, ο αντιπρόσωπός μας θα περιμένει έξω από τον τερματικό σταθμό άφιξης για να σας παραδώσει το αυτοκίνητο που ζητήσατε. Ο πράκτορας της Greenways θα είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία και θα σας καθοδηγήσει με όλες τις κατάλληλες πληροφορίες για ασφαλή οδήγηση στα Χανιά και στην Κρήτη.

Αν ενδιαφέρεστε να ενοικιάσετε ένα αυτοκίνητο στο αεροδρόμιο των Χανίων, δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε τη φόρμα κράτησης ή να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail στο info@greenways.gr ή τηλεφωνικά στο +30-28310-72440. Είτε ταξιδεύετε για επαγγελματικούς λόγους είτε για διακοπές, η Greenways θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να σας ικανοποιήσει.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ενοικιάσεις αυτοκινήτων στο αεροδρόμιο των Χανίων, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

https://www.livechatalternative.com/