ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Καλώς ήρθατε στο Ηράκλειο, τη μεγαλύτερη πόλη και τη διοικητική πρωτεύουσα της Κρήτης. Το αεροδρόμιο του Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης», που πήρε το όνομά του από τον διάσημο συγγραφέα Νίκο Καζαντζάκη, είναι το δεύτερο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο στην Ελλάδα και απέχει μόλις 4 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης στην Αλικαρνασσό.

Στην Greenways Rent A Car θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας κάνουμε να νιώσετε ασφαλείς και άνετοι. Ξεχάστε τον κόπο και το άγχος να βρείτε μέσο μεταφοράς προς το ξενοδοχείο σας την τελευταία στιγμή. Κάντε κράτηση με την Greenways και κατά την άφιξή σας στο Αεροδρόμιο του Ηρακλείου, ο αντιπρόσωπός μας θα περιμένει έξω από τον τερματικό σταθμό άφιξης για να σας παραδώσει το μοντέλο αυτοκινήτου που ζητήσατε. Ο πράκτορας της Greenways θα είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία και θα σας καθοδηγήσει με όλες τις κατάλληλες πληροφορίες για ασφαλή οδήγηση στο Ηράκλειο και στην Κρήτη.

Για να ενοικιάσετε αυτοκίνητο στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail στο info@greenways.gr ή τηλεφωνικά στο +30-28310-72440. Η Greenways θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να διευκολύνει τις διακοπές ή το επαγγελματικό σας ταξίδι στην Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

https://www.livechatalternative.com/