ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΛΙΜΑΝΙ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Η Greenways προσφέρει ενοικιάσεις αυτοκινήτων στο λιμάνι του Ρεθύμνου. Το λιμάνι του Ρεθύμνου βρίσκεται στο βόρειο άκρο της Κρήτης, στο κέντρο του Ρεθύμνου, μέσα στον ομώνυμο κόλπο. Χωρίζεται σε δύο μέρη, στο δυτικό τμήμα για εμπορική και επιβατική χρήση και στο ανατολικό για επιβάτες και επισκέπτες.

Η Διοικητική Περιφέρεια Ρεθύμνου είναι ένας από τους τέσσερις νομούς της Κρήτης. Ανατολικά από το Ρέθυμνο βρίσκεται το Ηράκλειο. Τα Χανιά βρίσκονται στα δυτικά του Ρεθύμνου.

Απολαύστε τις ομορφιές της Κρήτης. Ανακαλύψτε την πόλη του Ρεθύμνου και το παλιό ενετικό λιμάνι.

Ξεχάστε τον κόπο και το άγχος της για να βρείτε μέσο για μεταφορά στο ξενοδοχείο σας την τελευταία στιγμή. Κάντε κράτηση με την Greenways και κατά την άφιξή σας στο λιμάνι του Ρεθύμνου, ο αντιπρόσωπός μας θα περιμένει έξω από τον τερματικό σταθμό άφιξης για να σας παραδώσει το μοντέλο αυτοκινήτου που ζητήσατε. Ο πράκτορας της Greenways θα είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία και θα σας καθοδηγήσει με όλες τις κατάλληλες πληροφορίες για ασφαλή οδήγηση στο Ρέθυμνο και την Κρήτη.

Η Greenways Rent A Car στην Κρήτη προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας από και προς το λιμάνι του Ρεθύμνου.

Για να ενοικιάσετε ένα αυτοκίνητο στο λιμάνι του Ρεθύμνου, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail στο info@greenways.gr ή τηλεφωνικά στο +30-28310-72440. Για ασφαλείς και άνετες διακοπές στην Κρήτη επιλέξτε την Greenways Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων & Μοτοσυκλετών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στο Λιμάνι του Ρεθύμνου, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

https://www.livechatalternative.com/