ΤΖΙΠ ΣΑΦΑΡΙ ΚΡΗΤΗ

 

Μια από τις πιο συναρπαστικές περιπέτειες στην Κρήτη είναι η εξερεύνηση του νησιού με ένα όχημα εκτός δρόμου. Η περιήγησή μας στο Σαφάρι με Τζιπ σας προσφέρει τα καλύτερα από τα καλύτερα: τζιπ με ανοιχτή οροφή για ανεμπόδιστη θέα στις κοιλάδες, τα βουνά και άλλα πολιτιστικά αξιοθέατα. Σας μεταφέρουμε στα δυσεύρετα μέρη και μακριά από κόσμο για εκπληκτική θέα και για να νοιώσετε τον ενθουσιασμό του ταξιδιού εκτός δρόμου στα μοναδικά τοπία της Κρήτης - όλα σε μια μέρα!

Αποφεύγουμε όλες τις συνηθισμένες τοποθεσίες και επικεντρωνόμαστε σε μια μέρα γεμάτη δράση, γεμάτη γραφική ομορφιά και διασκέδαση. Ο επαγγελματίας αρχηγός του Σαφάρι θα σας καθοδηγήσει καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας μεταφέροντάς σας σε μέρη που ακόμη και οι περισσότεροι ντόπιοι δεν γνωρίζουν ότι υπάρχουν. Επίσης, είναι προγραμματισμένη μια στάση για κολύμπι (Διαδρομή στην Παραλία). Σερβίρουμε ένα τυπικό κρητικό γεύμα όπου μπορεί κανείς να δοκιμάσει μια μεγάλη ποικιλία από τοπικές σπεσιαλιτέ.

Στην τιμή περιλαμβάνονται οι ακόλουθες υπηρεσίες - Ξεναγός - Παραλαβή γύρω στις 08:20 και επιστροφή στο ξενοδοχείο του πελάτη γύρω στις 17:00. -Ενοικίαση Τζιπ – Βενζίνη, μεσημεριανό γεύμα και όλοι οι φόροι.

Αυτή η εκδρομή δεν περιλαμβάνει οδηγούς, επομένως οι πελάτες που επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει να μπορούν να οδηγούν. Αν όχι, τότε παρακαλούμε ενημερώστε μας, ώστε να οργανωθούμε να είμαστε σε ένα τζιπ που έχει επιβάτη που μπορεί να οδηγήσει.

Το Σαφάρι με Τζιπ είναι ιδανικό για όλες τις ηλικιακές ομάδες και είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να γνωρίσετε το νησί της Κρήτης. Καλή απόλαυση!

Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μας το αίτημά σας μέσω e-mail για διαθεσιμότητα και τιμές.

https://www.livechatalternative.com/